Hur ändrar jag min epost som är kopplad till spelkontot?

Din e-postadress kan ändras från menyn uppe till höger genom att klicka på "Inställningar" och ange din nya epostadress. Efter det skickas ett meddelande till det nya epostadressen som innehåller en verifieringslänk. Använd länken för att verifiera e-poständringar. Om du inte hittar meddelandet, kontrollera också din inkorg för skräppost.

Vänligen notera!
Denna ändring innebär också att du nu kommer att använda den nya epostadressen när du loggar in på Paf.com.