Varför blir jag utkastad från pokerbordet?

Det här kan ha flera anledningar, men det är inte ovanligt att en spelare kan kastas ut från bordet på grund av ett problem med deras internetanslutning.

Vi rekommenderar att du spelar poker med en stabil internetanslutning. Med detta menar vi med en Ethernet -kabel ansluten till din dator. Naturligtvis är en mobil nätverksanslutning inte optimal för att spela poker eftersom den kan ha variationer i stabilitet. Även det minsta avbrottet har en tendens att sparka spelare från bordet.

Kontakta kundtjänsten om problemet kvarstår.