Hur sparar jag ett lag?

Klicka på "Delta" -knappen på önskad turnering. Först kommer du att kunna bygga ditt eget lag. I vyn för lagval kan du spara ditt lag genom att trycka på de tre punkterna uppe till höger. → Välj "Save As Favourite" → Välj ett lagnamn → "Godkänn".

Du kan spara ditt lag så fort du valt minst en spelare.

När ditt lag har sparats som favoriter kan du välja det i alla andra turneringar genom att klicka på samma 3 prickar i turneringen och istället för att välja spara som favorit som ovan väljer du "Load team" istället. Välj det sparade laget du vill delta med.