Mitt spel har fastnat, vad gör jag?

Oroa dig inte, sånt här kan tyvärr ibland hända. Här är några åtgärder du kan vidta för att felsöka:

Stäng spelet och försök öppna det igen så att det kan återuppta rundan där den fastnade.
Om spelet fortfarande är fast, kolla först om din webbläsare är uppdaterad till den nyaste versionen och rensa sedan cache & kakorna.
Om spelet fortfarande inte fungerar, kontakta kundservicen. Inkludera också så mycket information som möjligt såsom:

• Spelets namn
  • Tidpunkten för när felet inträffade
  • Rundans ID (hittas från din spelhistorik)
  • Beskrivning av felet