Hur rensar jag cache och webbplatsdata?

Google Chrome - Dator

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer Mer uppe till höger.
  3. Klicka på Fler verktyg följt av Ta bort webbinformation.
  4. Välj tidsintervall högst upp. Välj Genom tiderna om du vill rensa allt.
  5. Markera kryssrutorna bredvid Cookies och andra webbplatsdata och Cachade bilder och filer.
  6. Klicka på Rensa data.

Google Chrome - Telefon - Android

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Mer Mer uppe till höger.
  3. Tryck på Historik följt av Rensa webbinformation.
  4. Välj tidsintervall högst upp. Välj Genom tiderna om du vill rensa allt.
  5. Markera kryssrutorna bredvid Cookies och webbplatsdata och Cachade bilder och filer.
  6. Tryck på Rensa data.

Google Chrome - Telefon - iOS

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer Mer längst ned.
  3. Tryck på Historik följt av Rensa webbinformation.
  4. Kontrollera att det finns en bockmarkering vid Cookies, webbplatsdata och vid Cachade bilder och filer.
  5. Tryck på Rensa webbinformation.

Firefox - Desktop

1. Tryck på Meny knappen Fx57Menu och välj Inställningar.
  2. Välj Sekretess & säkerhet.
  3. Vid rubriken Kakor och webbplatsdata, välj "Rensa data"..
  4. Bocka för både Kakor och webbplatsdata samt Cachat webbinnehåll tryck sedan på Rensa.
  5. Nu kan du stänga inställningar fliken, alla andringar kommer att automatiskt sparas.

Safari - iPhone/iPad

• För att rensa historik och cookies i Safari trycker du på InställningarSafari och därefter på Rensa historik och webbplatsdata
  • Om du vill rensa kakor men ha kvar historiken trycker du på InställningarSafariAvanceratWebbplatsdata och därefter på Ta bort alla webbplatsdata.

Safari - Desktop - Mac

1. Från webläsarens meny, välj SafariPreferenserAvancerat.
  2. Aktivera “Visa utvecklar consol i menyfältet” och stäng Preferenser fönstret.
  3. Från webläsarens meny, välj Utveckla → Rensa cache