Var kan jag se hur mycket av min insättningsgräns är använt?

Var kan jag se hur mycket av min insättningsgräns är använt?

Logga in på Paf.com för att kontrollera detta. Klicka på "Verktyg för spelansvar" i den högra menyn. Från verktyget "Mina insättningsgränser" kan du granska ditt återstående saldo och redigera dina gränser när som helst.

Sidan erbjuder också andra bra verktyg som kan vara användbara för dig som vill säkertsälla att spelandet inte går överstyr.

Kom ihåg!
Vi hjälper dig gärna i alla frågor du har angåend våra spelverktyg.