Varför kan jag inte registrera mig?

Om du stöter på problem med registreringen. Då kan du prova registrera dig via en annan enhet och, om möjligt, med en annan internetanslutning (mobiloperatör / WiFi).

Är det möjligt att du har haft ett spelkonto tidigare?
Det kan också vara en anledning till varför du inte kan skapa ett nytt konto. Man får bara ha ett aktivt konto samtidigt. Försök återställa ditt lösenord med hjälp av dina internet bankkoder, för att kontrollera om du redan har ett befintligt konto. Du kan testa återställa lösenordet här.

Kontakta vår kundtjänst så kan vi undersöka varför du inte kan registrera dig om felsökningsalternativen ovan inte hjälpte dig.