Vad är Jackpot -pools?

Varje jackpott är en vadslagningspool och alla insatser som spelas till poolen ökar jackpottens belopp som fördelas i priserpengar.

För att vinna en jackpot måste du välja rätt resultat för den kombinationen händelser som anges på den specifika kupongen.

En fantastisk funktion i vadslagning av jackpottpooler är att du inte behöver få alla dina tips rätt. Om du kommer tillräckligt nära en perfekt kupong, men inte riktigt hela vägen, kommer det att finnas tröstpriser för de flesta poolerna. Det här är för att uppmärksamma en bra tippning.